Храни които можем да приемаме всеки ден

Чесън:
Самият той помага за активизирането на важни ензими които спомагат за изчистването на токсините. Също притежава антиоксидатно действи и противогъбични свойства. В него има аргинин който дава сила на организма. Може да приемаме по 2скилитки на ден.
Кафе:
То действа за нормализиране на кръвното налягане, също действа тонизиращо и ободряващо може да бъде полезно до 1-2 кафета на ден, но без добавки като мляко, захар, подсладители и др.
Авокадо:
Води се за супер храна,  защото дава голямо количество от необходимите мазнини, витамини и минерали. Филтрира вредните вещества и защитава клетките от увреждане. Може да се самостоятелно, в салата или ястие.
Куркума:
Тази супер подправка действа като естествен детоксикатор и нормализира теглото като спомага за изгарянето на излишните мазнини. Овкусявайте вашите ясни за да ви е вкусно и да бъдете здрави.
Грейпфрут:
Той спомага за отмиването на токсините и предпазва клетките. Има високо съдържание на витамин С който действа антибактериално и противовирусно. Подходящ е също за разкрасителни процедури за лице, коса и тяло. Всеки ден по една чаша сок или в плодова салата, може и само плод.
Comments

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search