Повече за мен

Team ByMilenko / Милен Коцев

Милен Коцев

Истински
Hardcore
Инструктор

За мен

Здравейте, аз съм Милен Коцев, инструктор по фитнес и хранене. Завършил курс в „НСА В.Левски“ специалност инструктор по фитнес призната от министерство на образованието и съм сертифициран фитнес инструктор по системата C.O.R.F.I.T.

Но не дипломите правят специалиста, нали!

Ето как започна всичко.

Роден съм във Варна1983г.
Живял съм 22г. На морето.
Благодаря на моето семейство за възпитанието и загрижеността която са положили върху мен и продължават.

В предучилищна възраст си счупих дясната ръка играейки на „Стражари и Апаши“. Докторите не я направиха много добре.
Отделно боледувах много и ми бяха открили „Астма“ – често срещано хронично възпалително заболяване на бронхите сред децата. Ходих постоянно по санаториуми имах си машинка за кислород.
Родителите ми дори ме записаха в Климатично училище – Оздравително училище за деца с видове заболявания.
Изкарах един срок и си казах така не може трябва да променя нещо. Опитвах се да спортувам но се задъхвах много.
Казах на родителите ми че искам вторият срок да уча в нормално училище. Съгласиха се с мен, но ме освободиха от физическо възпитание. Въпреки всичко аз влизах в час.
Но един от часовете по физическо възпитание презкачайки козата си счупвам и лявата ръка.
Ходейки пак по мъките и възстановителни процедури. Завърших годината със счупена ръка.
Една година се възстановявах и не ходих на физическо възпитание. Това беше ужас за мен.
Вече възстановен с трудно намиращ пулс в лявата ръка, минават в нормален учебен час да събират деца за отбора по волейбол и аз се записвам.
Така започнах да тренирам доста трудно беше, защото първо се криех че спортувам. Но дойде време за състезание и трябваше за кажа на родители ми, че тренирам волейбол. Когато разбраха се хванаха за главата и ми казаха „Ти си луд, искаш да останеш без ръце ли“ !
Опитах се да им обясня, че този спорт е възможно с най-малко травми. Естествено не го приеха и започнаха отново да ме водят по доктори за да видят как са ръцете ми. Докторите също се опитаха да ме спрат, но вече спортиста в мен говореше.
Видяха че съм упорит и с мен на глава не може да се излезе.

Твоето тяло
е само твоя
ОТГОВОРНОСТ

Тренирах 6 години волейбол взеха ме в Черно море, там вече беше трудно, защото по това време се търсеха ръстови играчи.
Така реших че трябва да направя нещо за да продължа спортното си развитие.
Така се записах да играя футбол, както бях се записал да играя волейбол.
Футболът ме доразви като спортист стигнах до професионално ниво. Една от тренировките ни бе във ФИТНЕС, на мен ми хареса треньора който ни водеше как си върши работата и си казах, че след време и аз ще водя така тренировки.
След време се записах и изкарах курса за фитнес инстуктор, така между другото.
Футболът вървеше доста добре, докато не дойде моментът да се скарам с един от треньорите си и да ме накажат. Така футболната ми кариера спря.
Завърших си учебното образование, работех на няколко места. Хранех се основно с вафли „Чайка“ и „Кисело мляко“.
И все още изглеждах добре!

Знаех че трябва да променя нещо за да постигна целта си.

Започнах да чета за здравословно хранене и упражнения – пробвал съм върху себе си много диети, започнах да усещам кое ми влияе добре и кое не.
Започнах да тренирам Фитнес. Добре ми влияеше, но често не успявах да стигна до залата за тренировки заради натоварения ми график (познато ли ви е?) пропусках да се разтоваря и се ядосвах още повече на себе си, че не намирам време за здравето си.

Не проработи нищо докато не открих как да тренирам без да завися от времето и мястото.

Промяната
за мен, Милен Коцев

Tогава започнах да търся начин да тренирам без да съм зависим от зала и уреди, откривах все повече упражнения със собственото тегло на тялото, като някои от тях ми се струваха невъзможни за изпълнение.
Когато започнах с тренировките със собствено тегло не можех да направя и 20 Лицеви опори, а сега често правя по 50-60. Много неща не можех да правя.
Обаче всичко, което не можех да правя, ме амбицира и така малко по-малко ставах все по-силен, въодушевих се да си поставям предизвикателства. Харесва ми да измислям нови упражнения и постоянно търся начин да ги направя още по-трудни и в същото време забавни, защото няма две мои тренировки, които да си приличат.
Тренировката ми стана нещо без, което не мога и задължително трябва да свърша, за да е пълноценен денят ми и най-вече, защото това промени здравето ми към по-добро.
Напредъка дойде, когато започнах да комбинирам домашните тренировките с фитнес и истинска жива храна (храна, която е в първичния си вид и не е била обработвана). Тялото откликва невероятно, когато му подадеш храната, от която има нужда.

Защо да ми вярвате, че мога да ви помогна?

Когато си казах, че искам да съм на мястото на треньора си, който ни водеше тренировките във Фитнеса нямах представа, че ще започна професионално да се занимавам с хранене и тренировки. Помагах на приятелите си с диети и тренировки.
Предложиха ми работа в Фитнес център, реших да опитам.
Трудно беше докато създам име да знаят хората че го правя за тях, но с упоритост и труд всичко се постига.
Сега денят ми започва с кафе, тренирам, работя, храня се здравословно, живея по начин който проповядвам и съм обикновен човек, и аз имам проблеми и трудности като всички хора. Вярвам, че трудностите са изпитания, които трябва да издържим, за да минем на следващо ниво.

Имате думата ми, че ще направя най-доброто, на което съм способен, за да ви помогна да влезете в най-добрата форма в живота ви!

Благодаря, че прочетохте всичко това,
Милен Коцев

Fit Team

Преди и сега
klienti-na-bymilenko-4 klienti-na-bymilenko-3 klienti-na-bymilenko-2

Преди и сега

Ртудът се възнаграждава
Постижения
klienti-na-bymilenko-8 klienti-na-bymilenko-1 klienti-na-bymilenko-9

Постижения

Резултатите говорят сами за себе си!
Резултати
klienti-na-bymilenko-5 klienti-na-bymilenko-7

Резултати

Резултати от тренировъчните програми
tbm-small

© 2020 Team ByMilenko – Personal Trainer

Start typing and press Enter to search